KEVIN WELCH
& DUSTIN WELCH

KEVIN WELCH &
DUSTIN WELCH

Ingelijst vakwerk.
Verhalen vertellen is een vak apart, na twee volzinnen weet je al of je met een volbloed van doen hebt. Aan de lippen van Kevin Welch wordt veel gehangen want hij is zo’n “real storyteller”. Dit empirisch gegeven gaat er aan bijdragen dat het de 10e sept. as. in de Societeit prettig toeven wordt. Natuurlijk zijn er de klasse songs van  vader en zoon Welch maar de intermezzo’s worden misschien de kers op de taart.
Het belang van een dergelijk voorspel mag zeker niet onderschat worden en dat weten ze ook bij Paradiso, In the Woods en het Take Root-festival waar de mannen tevens acte de presence geven.
Kevin Welch’songs zijn door velen gecoverd (o.a. Jimmy Lafave‚Ķ) en zijn platen op het door o.a. hemzelf opgerichte Dead Reckoning-label  zijn juweeltjes van  americana. De twee van zoon Dustin doen er weinig voor onder. Op de onlangs verschenen tribute aan Jackson Browne verzorgt Kevin de titelsong “Looking into you”. Uiteindelijk brengen Kevin’s omzwervingen, hij heeft de wereld bereisd met zijn gitaar op de rug,hem en zoonlief op het Cobblestonepodium aan de Markstraat in Oldenzaal. Ze gaan er, samen met u?, van genieten want het past hen als een texaanse laars.

-Kevin: zang en gitaren.
-Dustin:zang en gitaren.