HER MAJESTY
HER MAJESTY
Toen de Beatles ophielden te bestaan was George Harrison 27 jaar en waren The Beatles niet alleen de meest swingende en creatieve band op aarde, maar ook de enige band waaraan de hele popwereld schatplichtig is. Al 40 jaar worden theaters over de hele wereld overspoeld met Beatles-klonen: Keurige conservatoriumklantjes, voorzien van grappige “Sgt Pepper” pakjes en pittoreske “Beatles pruikjes”. Ze zien eruit als gereformeerde dominees op een carnavalsfeest. Al 40 jaar spelen ze de ziel uit het 200 nummers tellende prachtige Beatles-Oeuvre.
Een Beatlesliefhebber wordt hier treurig van. Maar... gelukkig, hier zijn de jonge goden van Bertolf. Deze vier jongens hebben de Beatles
IN hun ziel gegriefd. Ze spelen op natuurlijke wijze en met jeugdig elan integraal het meesterwerk ABBEY ROAD. Na de pauze brengen ze nummers uit het post-Beatles tijdperk, toen er van de Fab Four, bevrijd van alle druk, nog een immense stroom aan creativiteit op Solo- Albums verscheen. Dan klinken opeens Imagine en May Be I’m Amazed als echte Beatlessongs. En.... als het meezit speelt Bertolf met speels gemak nog een aantal vroege nummers uit hun Liverpool tijd: Long Tall Sally, I Saw Her Standing There, Twist And Shout. Dan verandert Abbey Road aan de Marktstraat in een volle en dampende Cavern Club aan de Mersey. In een theater lukt dat nooit in onze kleine Cobblestone Club kan dat zomaar.

Bertolf Lentink: sologitaar, zang
Gertjan van der Weerd: toetsen, slagitaar, zang
Bauke Bakker: drums, zang
Dirk Schreuders: basgitaar, zang