CORDOVAS

CORDOVAS

Destiny Hotel

Destiny Hotel het nieuwste wapenfeit van Cordovas. Een schitterend album met 10 liedjes.

Binnen 28 minuten is hij al afgelopen. Tijdens het typen van dit stukje staat hij uiteraard op de speakers. Dus ik moet voortmaken anders is de plaat eerder uit dan dit verhaaltje.

“Less is More” moeten de heren gedacht hebben. Cordovas kennende zullen ze live de liedjes wel heerlijk uitspinnen en dan is “more” zeker niet “less” 

In 2017 was Cordovas al op ons Cobblestone podium in het Racerhuis. Een memorabel concert, stijf uitverkocht , waanzinnig publiek en het dak bleef er nog net op. Daarom dit keer een iets grotere locatie.Het Semper Gebouw aan de Wilhelminastraat.De muziek van Cordovas is een heerlijke blend van Crosby, Stills Nash and Young; Fleetwood Mac; Grateful Dead; The Band en The Allman Brothers Band. Southern Rock van het zuiverste water. Destiny Hotel was al klaar juist voor de pandemie. Ze hebben het echter nog niet live kunnen spelen. Naast enkele nummers van hun laatste album kun je natuurlijk ook heerlijke bewerkingen van van bovenstaande Bands verwachten. Joe Firstman en kornuiten zijn een live band, daarom was de afgelopen tijd een crime voor de heren, wel hebben ze ons de gehele corona tijd bestookt met youtube filmpjes want ze kunnen het spelen niet laten. Op de vraag aan het impresariaat of de tour nu , na 3 afgelastingen, definitief doorgaat was het antwoord: Reken er maar goed op; Cordovas is net jong vee dat na 2 jaar op stal de wei weer wordt ingelaten. 


Joe Firstman – bass / vocals
Lucca Soria – guitar / vocals
Toby Weaver – guitar / vocals
Sevans Henderson – keys
Colton Stephens – drums
Adrian Campos – percussion

Datum: Zondag 27 maart
Locatie: Semper Oldenzaal, Wilhelminastraat 29b Oldenzaal                                                                                                 Tijd: 15.30 uur                                                       
Entree: 15 euro


ƒ